Report App bij ‘Geld of je leven’ op NPO radio 1. Luister hier.

Ontdek onze workshops en trainingen.

Op maat voor jouw organisatie.

Voor het creëren van bewustwording, het overbrengen van kennis over gewenst en ongewenst gedrag, het bespreekbaar maken van gedrag in de organisatie of het invoeren van een DEIB beleid zijn onze workshops en trainingen heel effectief. 


Er bestaat geen ‘one-size-fits-all’ cultuur en iedere organisatie heeft haar eigen wensen of uitdagingen. Daarom worden onze workshops en trainingen altijd in gezamenlijk overleg op maat ingericht.We kunnen workshops en trainingen verzorgen in zowel het Nederlands als Engels, over zeer diverse onderwerpen en vanuit verschillende invalshoeken. 
Voor zowel bestuurders, HR-professionals, leidinggevenden als medewerkers.Neem contact met ons op voor meer informatie en ontdek hoe Report App ook jouw organisatie kan helpen bij het het creëren van een positief werkklimaat en het voorkomen van ongewenst gedrag.


Karin Bosman is ook te boeken als spreker via Speakers for Good, een uniek sprekersbureau met de beste sprekers en dagvoorzitters vóór de wereld. Samen creëren zij meetbare impact, met ideeën en oplossingen voor de wereld van morgen. Kijk hier voor meer informatie.